Julafton

Ho ho ho! 

God jul i stugan! Nu är det äntligen julafton, som vi har längtat. Granen pyntad, julmaten inproppad i kylen och allt tingel och tangel uppe så är vi nog alla redo att fira julen! 
Hoppas ni alla får en underbar dag och afton. 

Humle o Dumle har några special uppdrag idag och även under nyår som vi sedan presenterar i vår kommande podd i början av nästa år. Det ska bli kul och hoppas ni också tycker det! 

Ha nu en riktigt God Jul och... Till er alla, från oss alla: PUSS & KRAM :)





Fjärde advent

Hej hopp i galopp! 

Fjärde advent idag och det är sol! Vart är snön? Skönt med bra och ganska varmt väder, men en liten glimt av snön kan väll i alla fall finns. 
Men som sagt är fjärde ljuset tänt denna söndag år 2013 och jag o Humle firar den i Sigtuna. Härligt! Hur firar ni eran fjärde advent? 

Podd 8 uppe och som sagt tyvärr den sista för i år. Men, snart är det ett nytt år och då är vi tillbaka igen! Kul ska det bli. 

Vi önskar er alla, en riktigt god jul! 
Puss & Kram




Sista avsnittet för 2013

 

Heta sammanfattningar

Halloj på kvällskvisten! 

Julen närmar sig och även gör ett nytt avsnitt av podden. Torsdag-fredag kommer podd 8 ut och det blir nog det sista för detta år, men ett nytt år väntar och vi är så spända att fylla podcasten med 2014 års händelser.
Podd 8 kommer vi med årets hetaste händelser från vår synvinkel, en slags härlig sammanfattning av 2013. Tagga till!!



Puss & Kram 
Sov gott alla! 

Vilken är din favorit barnfilm?

Som frågan lyder, Humle och Dumle undrar vilken barnfilm som är just din favoritfilm från barndomen.
 

AVSNITT 7 UTE NUUU!

 

Glöm inte!

Halloj! 
Här har ni ett par trötta tjejer efter en lång dag med rep och uppspel! De närmaste dagarna har bara bestått av  teater och förberedande inför uppspel. Men nog om det, över till något helt annat!

Ni har väl inte glömt att gilla vår facebook sida: Humle & Dumle special.
Där får ni bland annat lite lättare och smidigare  och framför allt,  mer uppdateringen än här. Så in och Gilla vår sida! Humle & Dumle special 

Puss & Kram
Godnatt 








Humle & Dumle frågar

Hej hörrni! 
Nu är den sjätte poddn uppe, lyssna lyssna! 
Det finns en fin beskrivning på vad det handlar om och vad vi bland annat pratar om är natten efter man gift sig, alltså bröllopsnatten. Då vi pratar om det, kommer vi in på varför man just har sex i sängen. Vi har länge pratat om och undrar över varför sängen har blivit 'symbolen' eller 'målet' då vi har samlag? Frågan till er läsare och lyssnare är vad ni tycker om det? 
Tyckt till och kommentera gärna vad ni tycker om detta och tipsa om andra roliga och spännande ställen man istället kan ha sex på! 
Vi är jätte intresserade av vad ni tänker kring det här. Kanske det bara är vi som har hakat upp oss på detta? 
 
Puss & Kram 
Trevlig Helg!! 
 




AVSNITT 6. Man låg mer 2009

 Det närmar sig jul och julstämningen i studion sprider sig. Sjätte avsnittet går i julens och kärlekens tecken, det talas om vad för julklappar som ska köpas till partnern, otrohet och sexställen. En stor konflikt trappas även upp när tjejerna talar om giftermål.pod

Vi i studion



Hej från studion! Vi håller på med poden som kommer upp imorgon. 
Vi har det kul, åh, snart är det jul! 

Puss & Kram 

Glad första Advent!

Godmorgon på er! 
Glad första advent också, nu kan man verkligen känna julen närma sig med stora steg. Alla har väl tänt första ljuset i adventsljusstaken? Glad blev man också imorse då man fick se första avsnittet av julkalendern. Åh, barnminnen! 
Från vår sida längtas det till nästa vecka då nästa inspelning av podden blir av, det kommer bli jul kryddat kan vi lova. Så lyssna lyssna! 

Puss & Kram och fortsatt trevlig första advent!