Humle & Dumle frågar

Hej hörrni! 
Nu är den sjätte poddn uppe, lyssna lyssna! 
Det finns en fin beskrivning på vad det handlar om och vad vi bland annat pratar om är natten efter man gift sig, alltså bröllopsnatten. Då vi pratar om det, kommer vi in på varför man just har sex i sängen. Vi har länge pratat om och undrar över varför sängen har blivit 'symbolen' eller 'målet' då vi har samlag? Frågan till er läsare och lyssnare är vad ni tycker om det? 
Tyckt till och kommentera gärna vad ni tycker om detta och tipsa om andra roliga och spännande ställen man istället kan ha sex på! 
Vi är jätte intresserade av vad ni tänker kring det här. Kanske det bara är vi som har hakat upp oss på detta? 
 
Puss & Kram 
Trevlig Helg!! 
 




Kommentarer
Hanna säger:

haha jag tyckte att det var en jätterolig fråga! Jag tror nog att jag håller med er med att man kan ha det vart som helst. Tråkigt med bara sängen. Typiskt Svenssons
Kul podd!

Svar: Kul! Tack så mycket!
humleodumlespecial.blogg.se

2013-12-06 | 17:52:32
Anonym säger:

Hej!
Gillar er pod, rolig fråga! Hehe, att ligga lite var stanns är väl kul!? Liksom utforska lite. Sängen är så vanligt! Utmana mer.
Kram

Svar: Tack för ett bra svar!
humleodumlespecial.blogg.se

2013-12-06 | 21:22:39
en sexuell människa ni har i er närhet ;) säger:

Kul fråga! Tror att det är för att sexet oftast och historiskt sett nog alltid har kommit när man gått och lagt sig, därför faller det sig naturligt att ha sex i sängen, och det har blivit lite tradition övet det, som nu dock håller på att brytas. Kan förstå att man vill ha sex i sängen på sin bröllopsnatt för att det är traditionsenligt och fint. Samtidigt är bröllopet får många den bästa dagen i livet, så varför inte hetta till det med att ha det på ett köksbord eller utomhus? Bryt traditionerna! Personligen skulle jag vilja ha sex på någon helig plats, flygplan, bio, i snö, på kontoret, på tåget osv.
Puss <3 ps. Går i eran klass, gissa vem det är ;)

Svar: skönt svar, tack främling :*
humleodumlespecial.blogg.se

2013-12-07 | 12:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback